تكبير أشهار المنتديات
تشيز كيك بالفريز 472048871
تكبير أشهار المنتديات
تشيز كيك بالفريز 472048871
تكبير أشهار المنتديات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تكبير أشهار المنتديات

أشهار منتديات/ تبادل أعلاني/ تبادل تسجيل /
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تشيز كيك بالفريز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملك الأشهار
Admin



ذكر عدد المساهمات : 309
السرطان لبلد : سوريا
تاريخ الميلاد : 07/07/1994
تاريخ التسجيل : 04/08/2010
العمر : 29
المزاج : رواق لأخر الدعاية

تشيز كيك بالفريز Empty
مُساهمةموضوع: تشيز كيك بالفريز   تشيز كيك بالفريز I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 07, 2010 6:12 am

المقادير

القاعدة من البسكوت و تتطلب
باكتة كبيرة بسكوت مارى مطحون
معلقتين سكر
معلقتين زبدة سايحة


الحشوةاو الطبقة العلوية

1 كيلو زبادى معلق مصفى فى شاشة لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الميه

250 مللى كريمة لبانى او كريم تشيز (جبنة بالقشطة خالية من الملح)

4 او 5 معالق سكر

ورقة جيلاتين مدوبة فى 1/4 كوب ماء او اقل

200 جرام فراولة و شيلى منهم كام واحدة عشان التزين


الطريقة

قاعدة البسكوت

اضربى البسكوت مع السكر فى الكبة و معاهم الزبدة
افرديها فى قالب الكيكة و اضغطى عليهم عشان يتكبسوا كويس
دخليها التلاجة 30 دقيقة


الحشوة


اضربى الزبادى المصفى مع الفراولة مع السكر مع الجيلاتين المدوب فى الماء

اضربى الكريمة اللبانى لغاية لما تنفش
و اخلطيها مع خليط الزبادى و الفراولة بدون ماتطلعى الهوا منها يعنى بالراحة مش بالجامد

طلعى القاعدة المعمولة من البسكوت من التلاجة و صبى الخليط عليها
و خليها فى التلاجة تجمد لمدة 5 ساعات على الأقل





...

ممكن تزينيها بالفراولة و تكون مقطعة شرائح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ashhar2.yoo7.com
 
تشيز كيك بالفريز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
تكبير أشهار المنتديات :: عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: